Voorstelling

Een 15 tal jaar geleden startten wij een eerste project in samenwerking met een hoeveproducent.  De bedoeling was een betaalbare oplossing te bieden voor het afvullen van verschillende producten in kleinere recipiënten.

Wij stelden een sterke behoefte vast aan efficiënte, betaalbare en accurate doseeroplossingen voor ambachtelijke en semi-industriële poducenten.  Wij ontwikkelden een basis toestel dat  verder kon uitgebreid worden volgens het product en de behoeftes.  De combinatie van eenvoud en degelijkheid is intussen uitgegroeid tot ons handelsmerk.  Dit heeft geleid tot het voltooien van een hele reeks zeer diverse projecten in zowel binnen als buitenland.

Ook vandaag nog zorgen wij voor een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar de noden en behoeften.  Elke doseermachine wordt volgens de persoonlijke wensen uitgewerkt, ontworpen en geproduceerd.

Intussen kunnen we zeggen dat we een ver doorgedreven ervaring combineren met onze specialisatie in het vak.   De mogelijkheden zijn zeer divers en we beschikken over een atelier waar we elk product nauwgezet kunnen onderwerpen aan een praktische test.

Kortom: een doseeroplossing kopen bij Dosing Master neemt een zorg uit handen zodat u zich kan concentreren op uw project.

Wij hopen ook u met deze filosifie van dienst te kunnen zijn.